Vårkänslor

 

IMG_1118

 

Det är ju o m ö j l i g t att inte drabbas av akuta vårkänslor här i Skåne idag

Solen har strålat och det har varit alldeles vindstilla, till och med så att havet låg nästintill spegelblankt när vi var ute på promenad tidigare idag och det händer ju inte så ofta.

 

IMG_1150

 

Här hemma har sedan balkongdörren stått på vid gavel och släppt in både fågelkvitter och vårluft.

Så härligt! Det enda lite o-härliga med detta solsken är att allt vinterdamm avslöjas… Nåja, imorgon är det säkert grått igen och jag kan glömma det jag såg idag, ha ha!

Annars har det väl inte hänt speciellt mycket här hemma, vi har hängt i soffan – jag ätandes sallad till lunch och de två lurviga såhär:

 

IMG_1130

 

Snarkandes i varsin del av soffan. Det är knappt så att det finns plats för mig här, så jag sitter utknuffad i ett hörn här nu och skriver.  Jag vet att det har önskats ett inlägg om hur det gått sedan Doris kom in i familjen och det kommer såklart, jag är bara lite seg i starten som vanligt. Den här veckan, jag lovar!

 

Men hörrni, jag fick en mindre chock precis när jag tittade på klockan och upptäckte att den snart halv fem.

-Det är fortfarande både ljust OCH soligt ute! Ja, nu det känns verkligen att vi är påväg åt rätt håll nu.

Jag hoppas att ni också haft en solig dag och fått ladda med lite d-vitamin!

 

Banditen-post-signature2

3 kommentarer till “Vårkänslor

 1. Visst är det väl härligt att få lite vårkänslor. Hoppas det är bra med din mormor. Ha en fin kväll. Kram Annika

 2. Fint!! 🙂
  Angående blommorna i fönstret? Är det myrten? Om ja, är dom lättskötta? 🙂
  Vårigt och härligt med solljus i lägenhet. Jag flyttade från min 1,5 lägenhet i april förra året. Vindsvåning och typ 3 fönster i hela lägenheten. Nu bor jag tillsammans med min sambo i ett hus på 198kvm. Längtar såå mkt till vårsolen, och nu har jag typ 50 fönster istället för 3. Lyxproblem 😀 Dock inte så roligt att putsa dom… Men med rut-avdrag så blir det humant att ta hem en fönsterputsare som få göra jobbet. Jag är helt värdelös på att putsa fönster, haha!
  Kram

  1. Yes, det stämmer 🙂 Har haft mina i evigheter, men om det beror på tur eller att de är lättskötta låter jag vara osagt 😛 😀
   Åh, vilken dröm det låter som- jag längtar sååå mycket ut från denna lilla lägenheten just nu. Och fönsterputsare är ju ett måste med sådär många fönster :O
   Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg