I shoppingpåsarna från Köpenhamn.

 

IMG_0999

 

Jag fick frågan om jag inte kunde visa vad jag vad som mer gömde sig i påsarna när Emma & jag var i Köpenhamn i januari.

Ja, dyrgripen vet ni ju redan, men det blev också lite rea-shopping. Och jag gjorde några riktigt bra fynd, om jag får säga säga det själv.

 

Överst ett par Converse i vitt skinn för nästan löjliga 300 kronor (!). Jag har sedan jag var typ femton, och trånade l ä n g e medan jag sparade ihop till mitt första par, varit en riktig Converse-tjej. Nu har jag sedan länge tappat räkningen på vilka färger jag haft genom åren. Men favoriten är ju ändå vita, i snitt sliter jag nog nästan ut ett par om året. Så dessa i skinn kommer säkert att bli välanvända.

 

IMG_1001

 

Inne på Illum var det 70% på massor av saker, jag fyndade den här klänningen.

 

IMG_0981

 

Också blev det nya underkläder från Heidi Klum, även dessa på dunder-rea.

 

Så ja, man kan väl säga att jag vägde upp väsk-köpet med att fynda?

Klassisk tjejmatte.

 

Banditen-post-signature2

 

15 kommentarer till “I shoppingpåsarna från Köpenhamn.

 1. Jag va första gången i Köpenhamn förra sommaren och blev TOKKÄR i den stan 🙂 fick hotell cyklar stulna inne på Christiania men wtf nåt wild & crazy måste varje tripp inneha haha.
  Idag visar jag en homestyling jag va med på bloggen:)
  Ha en kanonhelg!
  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

 2. Joda, ABSOLUT sa man maste se räkningen!! Nästan pa plus! Tyvärr har maken ett annat mattesinne än jag; det innebär da och da problem…..

 3. Herregud vad jag beundrar dig! Har levt tre veckor med ”en arm” på grund av en handoperation. Det var tre urjobbiga veckor. Att bara ha en funktionsduglig hand är så otroligt jobbigt i vardagslivet. Dra upp trosorna, få på sig BH och kläder. Duscha och tvätta håret med ena armen utanför duschen, oj,oj. Laga mat och öppna burkar, bära fram och duka bordet osv osv. Förstår att du fått in en del vanor men ändå…..Vilken tjej du är! Kram Lena

 4. Helt rätt! Man ska räkna på vad man ”tjänade på det man köpte”. Fina fynd du kom hem med. Hur är det med din mormor förresten? Hoppas hon fått komma hem. Ha en fin måndag. Kram Annika

  1. Jodå, hon mår väl under omständigheterna ”bra”. Fraktur på lårbenet så hon kämpar på med rehabilitering nu, men det dröjer nog ett tag innan hon får komma hem. =(
   Tack för att du frågar söta du <3 KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg