Från sängen till soffan, blogg-gnistan och Farmen

IMG_1146

 

Hej finaste Ni!

 

I eftermiddag har jag lämnat sängen och förflyttat mig till soffan där jag plöjt igenom Netflix och dammsugit webshopparna på vår-inspo.
Så kul att höra vad ni ville se mer av här på bloggen, tack för all input i förra inlägget. Det gav en liten gnista blogginspiration tillbaka. Så roligt att höra vad Ni vill se mer av, ibland känner man själv att man blir tjatig; att det liksom bara är hundar, handbakis, bilder på typ samma hörn här hemma och någon outfit-bild (som fortfarande känns lite obekvämt/märkligt för någon med kameraskräck), men det verkar ju vara detta ni uppskattar så då blir det mer av detta. Så kul, tack igen för alla kommentarer!

 

Nu ska jag se om kylen erbjuder något att stoppa i magen (utöver den där kladdkakan då) och invänta dagens avsnitt av Farmen. Tittar ni? Min gamla klasskompis är med så jag följer och hejar såklart på honom!

Ha en fin kväll nu!

 

Banditen-post-signature2

 

1 kommentar till “Från sängen till soffan, blogg-gnistan och Farmen

  1. Så här tänker jag, du bloggar ju om ditt liv och det du skriver om är ju precis det, ditt liv. Handbakis eller shoppinggalen i Köpenhamn är ju såklart rätt långt i från varandra men det är ju så livet ser ut. Mitt liv är knappast rosenskimrande och äventyrligt varje dag! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg