Bad-lyx

 

IMG_1148

 

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, badkaret är ta mig tusan det bästa med den här lägenheten (som jag annars gärna skulle flytta ut ur imorgon, men det är en annan historia det). Men vilket lyx det är, att sjunka ner i ett bad. Dessutom är det ett sånt där gammalt, inkaklat så det är liksom extra djupt så man slipper frysa om knäskålarna.

Extra lyxigt ska det bli idag, jag håller nämligen as we speak på att tappa upp ett bad och tänker inviga det här lyxiga skummet som jag fick i födelsedagspresent av världens bästa lillebror. Det doftar helt l j u v l i g t! Det ska bli så, så härligt att ringa i lite väldoft och låta bubblorna tvätta bort resterna av handbaksmällan. Ni vet det där efterlängtade badet/duschen man tar när man varit sjuk, bästa ju.

 

Så nu måste jag sluta här, innan det svämmar över inne i badrummet.

 

Banditen-post-signature2

 

5 kommentarer till “Bad-lyx

 1. Åh, kan du inte ta en bild å visa badkaret?! Låter helt underbart med badkar 🙂 hoppas du får en fin dag! Kram

  1. Åh, det där badrummet är ingen rolig syn vill jag lova dig, haha!
   Kram!

 2. Å vilken gullig lillebror du har. Vet du möjligtvis var man kan hitta skummet.
  Ha en fin kväll!

  1. Ja, det råkar jag veta eftersom han ju bor i Norge och paketen kom direkt från webbutiken hem till mig, hihi. Skincity.se 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg