Babyshower

 

IMG_1156

 

Ett av önskemålen var att jag skulle göra detta till lite av en partyplanner-blogg, att varannan vecka presentera en fest/tema utan att genomföra det för att slippa handbaksmällan. Detta blir lite svårt då hela grejen för mig är att bygga upp och pyssla runt om, ni hade ju till exempel inte velat köpa en kalas-bok som saknar bilder.  Meningen ”Häng upp lite baby-strumpor i en körsbärsgren” hade kanske blivit lite märklig för många utan bilden här ovan (ja, det kanske är märkligt för vissa även med bild, men ni fattar.) Jag måste få g ö r a. Men nu vet jag ju att fest-fixar-inlägg har önskats så jag ska försöka skaka fram lite sånt ändå, fast på mitt vis och kanske inte varannan vecka utan mer när tillfälle ges : ) Jag hann ju till exempel med att knäppa några få bilder från babyshowern i helgen som jag kan bjuda på.

 

(Pyntet bestod (som sagt) i körbärskvistar med söta små babystrumpor (från h&m/Lindex) hängande med mini-tvättklämmor och en luftballong. På väggen en sån där fiffig banner som man själv bygger ihop själv med vilken text man nu kan tänkas vilja ha för tillfället. Och ballonger, såklart! Ett kalas utan ballonger är inget kalas (här med texten ”little girl”, det fanns även ”Oh boy” ballonger utspridda i lägenheten eftersom att det bara är föräldrarna själva som vet könet ännu. Även om jag är typ bombsäker på att det är en liten pojke där inne, ska bli SÅ spännande att se om denna magkänsla stämmer.) Luftballong, bakstavsbanner och ballonger shoppade jag här.)

 

IMG_1170

 

Vi började med att gjuta en gipsmage, så himla roligt, men kladdigt. Väldigt kladdig, så det har jag tyvärr inga bilder på.

Sen var vi lite hungriga och det var ju tur för det fanns ta mig tusan fika för ett helt kompani.

Här en hallonpannacottapaj, ja ni hör ju. Mums!

 

Untitled-21

 

Också blev det en klassisk blöjtårta, presenter och ännu mer fika (och jag såg att det fanns önskemål om recept på kladdkakan med daimfluff, det kommer!)

 

Banditen-post-signature2

 

7 kommentarer till “Babyshower

  1. Så fint! Jag har två barn men aldrig att det ordnades någon babyshower för mig, lite synd att det inte är vanligare i Sverige.
    Kram

  2. Underbara bilder. Och kakan ser så inbjudande ut och fatet är gudomligt. Var hittar man det????? Älskar den ”svarta” färgen <3

    1. Åh det är ett gammalt träfat, köpt på Reunion Home för ett par år sedan. Så tror inte att det finns kvar mer tyvärr. Så himla fint är det!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg