Fredagsfeeling, mormor-besök & blommor

 

IMG_1251

 

Idag har jag riktig fredags-feeling, SÅ himla härligt!

Som jag skrivit förut så är det inte det lättaste att träffas av den där nu-är-det-bannemig-helg känslan när man lever som jag gör, dagarna flyter liksom ihop. Men den här veckan så har den infunnit sig och jag njuter till max. Igår inhandlades helgblommor som jag satte ihop till en jättebukett, skåpet är preppat med chips, dipp och lösgodis OCH solen skiner -kanske hjälper detta till.

Abbe tar som synes den stundande helgen med ro.

 

IMG_1235

 

Tänk att det kan göra en så glad, lite blommor liksom.

Okej, ganska mycket i det här fallet, men ändå.

På tal om blommor så passade jag på att hälsa på mormor som flyttat vidare till ett korttidsboende för att träna upp sig efter skadan (fraktur på lårbenet) efter tiden på sjukhuset. Hade med mig ett fång med underbara kvistrosor som kunde pigga upp lite i det kala rummet. Som sagt, blommor gör mycket för humöret och det vet jag att mormor håller med om. Men mormor alltså, vilken hjälte hon är. Snart 90 (!) och redan på benen igen efter bara två veckor. Även om hon själv när jag påpekade hennes framsteg deklarerade att ”Jag går ju som om jag vore 100 år gammal!”, ja då kan man ju inte låta bli att fnissa lite.

 

IMG_1288

 

Här är förresten en annan som också tar helgen med ro, gårdagens tofs i pannan som halkat bakåt och golvlisten som huvudkudde, det är lite så Doris jobbar. Bakom henne skymtar min gräsliga hall (fy bullan för hyresrätter som man inte får fixa upp) och något som inte alls är så gräsligt nämligen min härliga vårkappa som jag tänkte använda som inomhusplagg tills vädret tillåter, men som nu hängt där ett par veckor och väntat på att mamma ska anpassa den lite för att min arm ska gå i (har nog glömt meddela henne detta kom jag på nu, haha! Men mamma- du har ett uppdrag alltså).

 

Ojdå, nu är klockan rusat iväg här. Har kommit på mig själv att bli lurad av att det är ljust lite längre om dagarna nu. Visserligen ett ganska angenämt problem men nu är det faktiskt hög tid att tänka ut vad man ska stoppa i magen idag (utöver chipsen, dippen och godiset då).

Så vi hörs imorgon igen, ha en riktigt fin kväll nu fina ni!

 

Banditen-post-signature2

 

8 kommentarer till “Fredagsfeeling, mormor-besök & blommor

 1. Om du bor i förstahand så får du göra jättemycket. Minns att din hyresvärd sa nej till kalklitir men det finns ju lagar som reglerar sånt här. 🙂
  Älskar dina garderobsdörrar men det hjälper ju inte dig om du ogillar dom. Köp vit matt dekorplast! Sen har du ju klickgolv som man kan lägga ovanpå linoliummattor. Egentligen allt som du kan återställa när du flyttar ut är tillåtet.

  1. Jamen visst kan man göra en del som går att återställa men min förhoppning är att jag ska komma härifrån om inte allt för länge så jag vill inte lägg allt för mycket jobb/pengar i sånt som jag inte kan ta med den dagen jag får något annat boende. Då lägger jag hellre pengarna på möbler och prylar som kan tas med vid flytt i framtiden 🙂 Just målning av väggar är dock svårt att återställa då här är tapetserat, så det handlade inte så mycket om att det var just Kalklitir utan väggfärg generellt. 🙂
   Men tack för tipsen 🙂

 2. Får man fråga hur du redigerar dina bilder? om du nu gör det, de ser alltid så fina och mysiga ut! 🙂

 3. Åh jag tycker också att hallen är skitcool! Men som kommentaren ovan sa, det hjälper ju inte dig 😉 Hoppas du hittar en fin Nicole lya snart!
  Trevlig helg!

 4. Höhö här är en till som ÄLSKAR din hall. Men så är jag ju lite gabon-fascist också 😀
  Men dekorplast kanske kan vara melodin för en hyresrätt. Sådan man köper på löpmeter på färg-/hobbyaffärer och kan skoja till fejkmyranstolar från Mio, hyllor, bord och dörrar med, t ex. Jag har dock hittills inte provat att TA BORT plasten från mina möbler 😉
  Kramar från ett soligt Örebro

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg