Långa ögonfransar & snabbväxande hår

 

IMG_3469

 

För cirka två månader sedan började jag äta Silicea.

Hade funderat på att börja med något sånt kosttillskott ganska många gånger, men det hade liksom aldrig blivit av och jag tänkte helt ärligt att det nog mest var bluff & båg. Men så läste jag att Hudspecialisten skrivit att detta var det enda som hon körde när hon fick frågan om ögonfransnäring, så då tänkte jag att det kunde vara värt ett försök och klickade hem en ask (här var det billigast när jag köpte min).

 

Och oj oj oj, mina fransar har aldrig varit längre eller tätare (utan förlängning då) och min hy som varit lite bråkig på sistone har blivit mycket bättre. Håret ska vi inte tala om, när jag var och fick håret fönat hos Molly så tittade hon förvånat på min utväxt och började bläddra bakåt i sin kalender för att se hur längesen det var jag var där (tre veckor). Ja, det trodde jag verkligen inte när jag började med det här.

Typiskt bara att jag bestämde mig för att bli superblond samtidigt som mitt hår växer supersnabbt, ha ha! Så just nu är jag faktiskt påväg ut genom dörren för ett besök hos Molly och trolla bort utväxten.

 

Men dagens lilla tips blir Silicia alltså, vilken grej!

Jag är fortfarande helt förvånad över hur bra det faktiskt f u n k a r & har nog redan fått de flesta av mina vänner att börja med det också.

 

Banditen-post-signature2

 

2 kommentarer till “Långa ögonfransar & snabbväxande hår

  1. Då måste jag testa det!
    Har egentligen ganska tjockt hår naturligt men tycker det blivit tunnare nu under våren. Kan bero på stress har jag läst så silicia måste jag testa! Vill ha tjockt svall!
    ha en fin dag!
    PS, Kommenterar inte så ofta men läser och följer dig sedan länge och din historia! Gillar dig skarpt och din stil – tumme upp!
    Stor kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg