Värdens finaste tygkasse

 

IMG_3617

 

Igår träffade jag Amanda (och Fabian & Håkan) för först gången på flera månader. Faktiskt så många månader så att jag fick en väldigt försenad födelsedagspresent där i maj-solen. Ja, jag fyller ju år i januari. Då fattar ni hur längesen det var jag såg dom, skandal faktiskt. Men igår fick vi alltså äntligen ihop det och de kom till Ystad, jag fick gosa med bebis (som väl knappt räknas som bebis längre, 8 månader- hjälp!) och prata ikapp lite med en av de människorna jag håller absolut närmast. Som om inte detta vore nog så hade de som sagt också med sig en födelsedagspresent.

Typ världens finaste tygkasse med det finaste motivet man kan tänka sig. Blir alldeles blank i ögat varje gång jag tittar på den, det är ju verkligen på pricken Abbe & Doris, eller hur? Så himla, himla fin present alltså. Men så är hon ju också världsmästare i fina och genomtänka presenter min fina vän.

 

Banditen-post-signature2

 

2 kommentarer till “Värdens finaste tygkasse

  1. Å, jag som trodde att du hade den världsmästartiteln 🙂 Kram Sanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg