Packning pågår

 

IMG_3625

 

Såhär ser det ut här hemma just nu, på sängen har jag börjat lägga fram saker som ska ner i väskan inför morgondagens händelser. Då åker nämligen Emma och jag till Malmö där vi möter upp Jenny för att göra oss i ordning tillsammans inför kvällen (Nästan det jag ser fram emot mest- det är något visst med att stå i ett hotellrum med sina tjejkompisar och varsamt lägga ögonskugga och måla naglar sida vid sida samtidigt som förväntningarna ligger i luften.) På kvällen vankas det sedan välgörenhetsmiddag på Johan P till förmån för Team Rynkeby där halva biljettpriset går oavkortat till barncancerforskningen.

 

IMG_3631

 

Så nu ska jag packa klart, sedan är det åter till soffan och vila, vila, vila som gäller.

Och imorgon, imorgon blir det Malmö, välgörenhetsmiddag och hotellmys med två av de bästa jag vet.

 

Banditen-post-signature2

 

19 kommentarer till “Packning pågår

  1. By Malene Birger, jag köpte min på Modesto.se men det var förra året, vet inte om den finns kvar ännu. 🙂

 1. Tänker på dig.. Hur är det med dig? Längesedan vi fick ett livstecken från dig!!
  Stora kramen Maja

 2. Vi är många här ute som tänker på dig.
  Kram till den vackraste kvinnan i världen.

 3. Antar att du lider mer än vanligt igen. Tycker det är så orättvist! Du ger mig perspektiv i livet. Inget är ett bekymmer då jag jämför mig med dig. Önskar ibland att jag kunde få ta din smärta. Varm kram och ett megafång pioner!

 4. Vill bara skicka dig en kram och säga att jag saknar dig här, läser gamla inlägg och du är en av de mest inspirerande bloggare som finns! Ta väl hand om dig!
  Stor kram från Pernilla

 5. Massor med kramar, saknar dina inlägg! Har ungefär samma problematik som du tror jag så lite förstår jag iaf…. Ta hand om dig, vi är många som tänker på dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg