Kärlek

 

Untitled-1

Untitled-3

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka för all den kärlek ni överöst mig med de senaste dagarna, i form av hjärtan & peppande ord som rört mig till tårar i kommentarsfältet, massor av fina mail (som jag inte hunnit/orkat svara på än, det kommer!), blombud med tillhörde kort och handskrivna brev och pepp-armband. Hur tackar man för allt detta liksom?
Allt jag kan säga är att jag är så glad att jag har er här mina vänner, att jag önskar så att alla där ute som går igenom något tungt kunde få ha en hejarklack med så mycket kärlek som den jag har. Det värmer verkligen att veta att ni alla finns där ute, även om vi liksom aldrig träffats på riktigt.

tack, från den alla djupaste delen av mitt hjärta. -För att ni finns och är med mig, både när jag vältrar mig i ytligheter för att glömma vardagen och när jag öppnar upp & gläntar lite på dörren till det allra mörkaste.

 

Nu tar vi oss igenom årets tyngsta vecka!

Kärlek,

Banditen-post-signature2

 

22 kommentarer till “Kärlek

 1. Ååååååå, lilla hjärtat önskar att man kunde sudda ut vissa dagar. Men de går de med, på halvfart o med tårar i ögonen.
  Stora kramar <3

 2. Du förtjänar all pepp och kärlek du kan få, finaste. Dessutom älskar jag din blogg!

 3. Courage et pleins de bisous de France d’une mamy… ❤️❤️❤️
  Courage and full of kisses from France a granny …

 4. Klart vi din trognaskara ska peppa dig och ge dig massor med kärlek💖💖💖
  Styrkekramar i massor till dig😍

 5. Fina du! Önskar jag kunde säga något som lättade smärtan. Jag gick själv igenom något svårt, av helt annan karaktär, för fem år sedan och även om ingen ser det utanpå lider jag inuti varje dag. Att få höra att man är ”stark” och ”duktig” hjälper för stunden men på något vis måste man lära sig att acceptera att det inte blev som man tänkt. Men det är svårt. Vi har olika ont, du och jag, men jag förstår dig lite på något sätt. Tacksam för att du finner tid och kraft att berätta om ditt liv. Vi är många som uppskattar det. All kärlek! <3

 6. Tänkte på dig igår. Tänkte att ”Nu är maj över, och jag vet i alla fall en person som är glad över det” <3
  Juni, sommarmånad. Upp till bevis! Sand mellan tårna, rose i kvällssol, förväntansfulla studenter, midsommarplaner och solvarma klippor. Mer än så kräver jag inte 😉 .
  Juni, Banditi, jag hoppas livet känns mindre tungt
  <3

 7. Hejja dig banditen! Jag tänker på dig varje dag! Vilken otrolig kvinna du är. Typ som en superhjälte. Så stark!!!

 8. Fina Banditen! Lyssna gärna på Framgångspodden, avsnittet med Lisa Lindström, som också levt med nervsmärtor i flera år. Jag hoppas att du också får gamla ditt liv tillbaka.
  Kram Therese

 9. Fina Bandit! Jag vill bara säga att jag saknar dig här (och på instagram). Även om jag förstår din frånvaro så längtar jag tills du känner dig redo att komma tillbaka 🙂 Du är min favorit! Kram!

 10. Håller med ovan – saknar dina uppdateringar. Blir så ledsen för din skull❤️
  Va rädd om dig – skickar massa kramar och tankar till dig här! Kom snart tillbaka! Kram

 11. Hoppas du har det så bra du kan.
  Det är tungt i mörkret. Tyngre än vad de flesta tror. Har också haft min ”5-årsdag” nyligen. Och tyvärr tar ju inte smärtorna ledigt bara för att det är tungt i övrigt. 🙁
  Skickar tankar om milda sommarvindar, långa varma kvällar och doftande pioner.

 12. Du är bäst! Krya på dig, vi väntar på dig vi som är ditt entourage ❤

 13. Önskar så innerligt att du fina Bandit snart mår lite bättre. Tänker på dig och tittar ofta in o hoppas få se ett nytt inlägg. Känner dig inte men har följt din fina blogg en längre tid. Styrkekram ❤️❤️❤️

 14. Hej
  Vill bara säga att jag tänker på dig och saknar dina inlägg! Ingen press såklart, du skriver när du vill, orkar och kan.
  Stor kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg