Att vara kär i en möbel

 

IMG_5717

 

Ni kanske minns att jag väntade på något stort & efterlängtat innan jag försvann iväg från er? Just det, soffan!

Jag såg att någon av er var lite nyfikna på om den kommit på plats under tiden som jag varit borta och visst är den på plats alltid, titta bara! Den står där i mitt lilla vardagsrums-hörn & pryder sin plats. Den är precis sådär härligt linne-ruff som jag drömt om, men ändå inbjudande och mysig. Ja, helt perfekt helt enkelt.

 

IMG_5761_edited-1

 

Det blev en nya matta också, samma som den gamla men i en ljusare färg. Har ju kört lite tunna tvättbara mattor under Doris valptid så det känns himla lyxigt att ha den här mysiga på plats nu.

Nu väntar jag bara på att orken att piffa ska komma tillbaka, jag slängde liksom bara över alla kuddar och plädar från den gamla soffan. Tror visst minsann att det behöver komma in lite mera sommar i min soffhörna.

Men det är ingen brådska, mina drömsoffa är på plats och det räcker långt.

 

(Soffan köpte jag alltså här & mattan här.)

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att vara kär i en möbel

  1. Så himla snyggt! Å nu blir jag dessutom ännu mer sugen på den där mattan som jag funderat på sedan jag flyttade till min nya lya. Kanske dags att göra slag i saken. Jag har redan pläden som ligger på soffan så jag kan ju lätt se mattan i mitt vardagsrum.

  2. SÅ Fint Nicole, förstår att Du är nöjd. Ser så mjukt, svalt och skönt ut.
    Önskar Dig en skön Midsommar!
    Ljusa Mjuka Kramar från Ninni.

  3. Så himla fin!! Imponerad hur du lyckas ha en vit soffa med två hundar …Jag lyckades inte så det fick bli ett grått överdrag 😉

    1. Tvättbar klädsel såklart 🙂 Också torkar jag tassarna på hundarna om det är regnigt ute.

Comments are closed.