Hej!

IMG_5693

 

Tittar in och säger Hej!

Det var inte meningen att försvinna iväg, men jag har genomgått en liten make over i dagarna två  så all energi har liksom gått åt till det. Så idag är vi bara hemma och vilar upp oss, den här bilden på Doris från förra veckan innan hon blev klippt speglar vår dag ganska bra. Mer om makeovern lite senare när handen lugnat ner sig lite, men på instagram finns resultatet redan nu för den som är nyfiken.

 

Vi hörs snart igen!

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Hej!

  1. Såg klippet på instagram, superfint och somrigt ju! Tycker själv att mitt hår är så tunt och skulle vilja testa nåt sånt en dag 🙂

  2. Den där hunden alltså, så himla gullig! Jag såg oxå klippet på instagram, supersnyggt!

Comments are closed.