Ett helt nytt hår

 

IMG_6726

 

Tadaa, här ser ni förändringen jag gjort.

Fick ett sms från Emma igår där hon skrev att det lät som om jag varit iväg och gjort värsta plastikoperationen på mitt senaste inlägg, ha ha! Så är alltså inte fallet, men jag har satt i löshår för första gången i mitt liv.

Och jag Ä L S K A R det, tänk om man hade såhär tjockt och härligt hår i sig själv!

 

IMG_6683

 

Såhär såg det alltså ut innan vi satte igång i måndags.

Fint det med såklart, men jag kände att jag behövde en förändringen och en stor sådan. Ibland behöver man bara det, förändra något. Så jag bokade tid för att sätta i tejp hos Rebecka på Goodhair. Hon är utbildad av Rapunzel & vet vad hon pysslar med, det kändes tryggt. Dessutom hade hon ett sommarerbjudande just nu, så då passar man ju på.

 

IMG_6690

 

Där är hon ju, Rebecka.

Och erbjudandet kan man läsa mer om på hennes facebooksida (HÄR) om man är intresserad.

 

IMG_6694

 

Här har vi kommit ungefär halvvägs med insättningen, jag satt i stolen och var sååå peppad, kunde inte låta bli att dra handen genom det långa håret stup i kvarten.

Ser ni förresten hur bra förlängningen smälter ihop med färgen på mitt eget hår? Grymt! Här ser färgen dock mycket varmare ut än vad den är, pga det ack så smickrande lysrörsljuset.

 

IMG_6709

 

Sedan råkade det komma sig så att jag hade en tid bokad hos Molly dagen efter (sista tiden eftersom hon ska sluta, buhu!) så vi struntade i att klippa in det och lät Molly ta hand om den biten som ni ser på bilden ovan, Molly in action.

 

Untitled-1_edited-1

 

Tadaaa, inklippt och klart! Dessutom satte Molly en nyansering över hela håret för att dämpa ner eventuella guldiga toner i mitt eget hår.

Jag är fortfarande helt chockad. Det är ju helt jäkla otroligt, att man kan gå från page till det här på några timmar liksom. Och att det ser så naturligt ut, tejpbitarna ligger perfekt mot huvudet och känns inte om man inte verkligen trycker handen mot min hjässa (och det är det ju inte så många som gör)

 

IMG_6723

 

Och såhär ser det alltså ut i dagsljus, en heeelt perfekt kall nyans och jag k u n d e inte vara mer nöjd.

 

Så nu har jag långt Rapunzelhår som Buse sa, tror dock han syftade på en viss Disneyprinsessa,

och jag bara ä l s k a r det.

Heja håret liksom, tänk vilken sommar vi ska ha ihop.

 
Banditen-post-signature2

11 kommentarer till “Ett helt nytt hår

  1. Hur nöjd tror du jag är då? 😀
   Självklart får du låna <3

 1. Superfint! Har alltid undrat hur det går å kamma.. å tvätta… å vad det kostar å fylla ut sitt hår?
  Har så tunt hår själv så man e sugen på att testa!!

  1. Det går hur bra som helst. Kammar gör jag visserligen aldrig så det kan jag inte svar för, jag borstar mitt med en svinhårsborste och det är det som rekommenderas till den här typen av löshår med. Det här kostade ca 3800, hon hade sommarerbjudande nu! Så himla lyxigt att ha tjockt och fylligt hår 🙂

 2. Trevlig midsommar hoppas du får sol här i Sörmland regnar det,Ditt hår är då naturligt o vacker färg bra att man kan göra så hoppas det höjer humöret🐶Önskar jag o min vovve,Yvonne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg