GLAD MIDSOMMAR

IMG_2764

 

Tittar in och önskar er en fin midsommarafton.

Bilden är från förra året när vi firade hos Emma (det är från henne jag snodde bilden) i år har jag hittills hunnit med en frukost & tårta hos mormor som fyller 90 år idag (hurra hurra hurra, 90 liksom!) och nu blir det mest soffläge och vila resten av dagen eftersom morgondagen bjuder på stort 140-års kalas för mamma och mormor (japp, mamma nollar med i dagarna).

Så det blir en lugn midsommar i år, med så mycket stillasittande som möjligt och kanske lite midsommarmat hos mamma ikväll om jag är så vågad. Men annars är kylen fyllproppad med jordgubbar så kan jag nog inte påstå att det går någon nöd på mig här hemma heller direkt.

 

Så dansa lite runt midsommarstången för mig hörni, så hörs vi imorgon igen!

Kram!

 

Banditen-post-signature2

Rekommenderade inlägg