Kalaspepp

 

IMG_6739

 

Här hemma är vi kalaspepp som ni kan se.

Abbe och jag är inte riktigt lika uppsnofsade som Doris ännu, hon somnade med rosetten på från gårdagens 90-årsuppvaktning vid frukosttid igår och känner sig redo för 140-årsfest idag. Snart ska vi andra också snofsa upp oss lite, jag har en ny riktig drömklänning i silke som hänger och väntar. En klänning jag haft ögonen på hela våren och tänkt att den skulle bli perfekt till den här festen men tyckt att den varit liiiite i dyraste laget. Men så kom den på rea tidigare den här veckan och då klickade jag förstås genast hem den, lycka!

 

IMG_6766

 

Och här ser ni den senaste veckans huvudsysselsättning,

jag vill inte se en enda pompom till på minst två månader efter ikväll. Ha ha!

 

Nej, nu ska naglarna målas i matchande färg till klänningen, lite smink i fejjan & sedan bär det av ner till mamma där pompoms, ljuslyktor och annat ska placeras ut. Sedan kommer gästerna och vi ska fira den bästa 90-åringen & soon to be 50-åringen jag vet hela kvällen lång. Pepp, pepp!

 

Banditen-post-signature2

 

5 kommentarer till “Kalaspepp

  1. Vill ju veta hur du gjort dom fina pompomsen! 🙂
    Gärna beskrivning på d tack

    1. Jag köpte färdiga som man bara vecklar ut, supersmidigt. Men ändå lite drygt när man ska ha typ 40 stycken, därav låt-mig-slippa-se-en-enda-pompom-till 😀

  2. ”försöker skingra nu-hugger-jag-av-handen tankarna” läser dessa ord på Ditt senaste insta-inlägg Du Fina Bästa Kämpar Bandit…jag hajar till, inte av förskräckelse utan av igenkänning…fast för min del en annan del av min kropp…vet inte hur många gånger jag tänkt och uttalat de orden under drygt 20 år. Det är när dessa känslor över ens situation och de näst intill outhärdliga smärtorna som känns så hopplöst och fruktansvärt olidliga i kroppen och livet… Jag tänker på Dig och hoppas att Du tar dig igenom stunden…men att ha det återkommande i livet är så slitsamt…har många gånger tänkt på Dig och beundrat Din styrka att gå igenom livet med din situation. Tur att Du har Nära kära personer i familjen och vänner och fyrbenta vänner som finns i din närhet och vill dig det bästa. Men stunden när de där orden finns i ens huvud…då är det tufft.
    Ljusa Varsamma Kramar Till Dig fina Nicole från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg