En miljon fjärilar & en ny hatt

 

IMG_3039

 

Åh, det är så h i m l a svårt att blogga just nu, jag vill liksom bara skriva och om en enda sak och den saken kan jag inte skriva om. I min mage bor en miljon fjärilar och nästa vecka händer något som jag sett fram emot (med väldigt skräckblandadförtjusning) såå länge nu. Tyvärr kan jag alltså inte berätta mer, inte riktigt ännu. Det är nämligen en överraskning (en SÅ grym överraskning dessutom!) för någon älskad som jag vet läser här då & då och det vore ju himla trist att råka avslöja något man lyckats hålla hemligt såhär länge när det bara är några dagar kvar. Åh så jobbigt kryptiskt, jag vet. Men snart, snart kan jag berätta vad det är som bubblar inom mig och som får fjärilarna att gå helt bananas i min mage.

Snart.

 

Men nu är det lördag, ute är det grått och så jag sitter uppkrupen inne i soffan; läser Elle, målar tånaglarna ljusrosa och dricker Pepsi max. På soffbordet ligger mitt senaste köp, som jag är fasligt nöjd med; en hatt som jag fyndade på Åhléns i veckan (Tips,tips!).

 

Så ja, det är lite så det ser ut här hemma idag; nagelvård, Elle och en ny hatt.

Allt för att hålla fjärilarna i styr.

 

Banditen-post-signature2

 

2 kommentarer till “En miljon fjärilar & en ny hatt

  1. men…vad har du nu hittat på??? nu blev jag nyfiken i en strut ;-)) härligt med fjärliar, mer sånt till alla tycker jag/ kram på dig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg