Äntligen nagelfix

Igår kom jag alltså äntligen i väg till Rebecka för lite välbehövlig nagelvård.

Jag brukar göra genomskinlig gel på friska handen för att det är typ enda sättet att få vanligt nagellack att verkligen sitta, avskavt nagellack är verkligen det värsta jag vet. Eller nej, den enda som kanske möjligtvis är värre i nagelväg är när naglarna ser ut som mina gjorde igår när jag kom till Rebecka, avslaget framtill och utväxt på halva nageln så det var bara lite gele kvar på mitten av de flesta naglarna. Men så går det ju när man låter det gå alldeles för många veckor emellan besöken, jag var där senast i januari (!) och när jag långt om länge hade bokat in en tid förra veckan så satte handen stopp och jag fick avboka. Ja, ni förstår ju- det var dags.

Och det är ju faktiskt som Rebecka brukar säga när jag skamset lägger fram min hand under hennes lampa ”Det är ju när du går härifrån du ska ha fina naglar!” och när dom är sådär riktigt skabbiga när man kommer dit så blir ju resultatet också ännu roligare att titta på.

Så nu har jag ordentliga naglar igen och kan måla på med något härligt vårlack som faktiskt håller.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Äntligen nagelfix

 1. Hej Nicole,
  Först vill jag säga att jag är så glad att du hittat glädje i att börja blogga igen! Jag älskar att läsa din blogg och du verkar vara en så mysig och varm tjej.
  Jag som också avskyr avskavt nagellack måste fråga om ditt gellack, tar du bort det ”vanliga” lacket ovanpå med aceton för jag antar att du byter överlack ibland?
  Stor kram från Lotta

  1. TACK snälla du <3
   Depend har en borttagning som funkar på gelé med. Alltså lämnar gelén kvar och tar bort överlacket 🙂
   Kram

Comments are closed.