Att ha någon som håller koll

Här har ni en som är nyfiken och gillar att hålla koll på vad som händer ute på gatan. Hon förstår inte riktigt vad vind/insyns-skyddet jag har på balkongen ska vara bra för? Men är glad ändå att det finns en liten springa längst ner där så hon kan lägga sig platt som en pannkaka och sticka ut sin nyfikna lilla nos så långt det bara går. Och kommer det någon med hund utanför så kan det hända att de får sig en mindre utskällning från en liten dam som vaktar sin gata, eller kanske bara vill komma ut och leka snarare. och det är verkligen typ den enda gången den här damen skäller.

Så det är vad man hittar på min balkong, världens snällaste vakthund.

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha någon som håller koll

  1. Åh, sicken sötnöt! Tänk om mina katter hade varit lika väluppfostrade, de kommer och jam-ylar om nätterna ibland, när de har tråkigt. Och kan allmänt väsnas så jag blir galen på dem. Men det är ett bra sällskap med husdjur!
    Kram på er!

Comments are closed.