Packning och förkylning

 

Hej från sjukstugan!

Här hemma har packningen påbörjats så smått, väskan är nedburen från vinden och på bordet har samlingen med saker som ska med börjat växa så smått. Min nya smidiga lilla kamera ska med, tror att jag lämnar den stora hemma helt och hållet faktiskt. Ett nagellack i den perfekta mörka höstfärgen från OPI Lincon Park After Dark, gjorde den färgen i gelé på högerhanden hos Rebecka förra veckan också målar jag vänsterhanden själv med vanligt lack. I passfodralet (här) ligger nu mitt alldeles rykande färska nya pass som jag hämtade ut i fredags redo (phu! Det gick ju snabbt, heja Polisen!), plånboken (här) ska fyllas med lite euro och klockan (gammal triwa), örhängena (här) och armbandet jag fick av Jenny (här) åker på på onsdag.

Så nu ska jag bara bli kvitt den här förkylningen, packa klart och sen är jag redo för Berlin!

3 kommentarer till “Packning och förkylning

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg