Hej från Berlin

Vi kom iväg, tillslut.

Trots elaka förkylningar (trodde jag blivit kvitt den, men ligger här och feberfrossar as we speak) och lite smått panik i morse på Kastrup när Amanda upptäckte att hon hade lyckats få med sig sin sambos pass istället för sitt eget och fick kasta sig i ett tåg och åka tillbaka över bron för att hämta upp det. Men vi hann med planet ändå, p h u!

Landningen gick smooth och bandit-vänligt, så det var glada och lättade vi mötte upp Emma i ankomsthallen och begav oss med tåget in till Berlin. Där var det dags för lunch och lämna av väskorna på hotellet.

Sedan styrde vi kosan mot dagens enda shoppingstopp; Primark. L ö j l i g t billigt.

Efter shoppningen och lite vila på rummet promenerade vi längs floden tillbaka till hotellet, tog turistiga bilder och blandade massor av skratt med allvarliga samtal om allt hemskt som skett på de här gatorna.

Min dagens bestod av härligt fladdrig klänning från Karen By Simonsen (här), den härliga gula väska från Åhléns (här)

Och nya Stan Smiths på fötterna.

Sedan sa min hand ifrån och vi bestämde oss för att beställa hem Foodoora och frossa i hotellsängen och även om man förstås hellre hade avslutat kvällen på restaurang i någon fancy klänning så var det ju faktiskt mysigt ändå.

Och nu är det natt, Amanda sover tungt här bredvid, Emma är hemma och sover och jag ligger här med en uppröd hand och har spenderat alldeles för lång tid på det här inlägget med en smärtdimmig hjärna. Så nu blir det ljudbok och försök till återhämtning, någon större mängd sömn räknar jag inte med.

Men jag är i Berlin alltså, med två av mina favoriter.

32 kommentarer till “Hej från Berlin

 1. Du är så fantastiskt tapper! Tid med bästa vänner – det blir inte mycket bättre än så.

 2. Hoppas verkligen resten av resan blir bra för dej och att det onda ger med sej.
  Det var så kul att resan ner gick bra
  /Ann-Sophie

 3. Vad skönt att ni hade en bra pilot som fixade en mjuk landning! Hoppas att du kan njuta av dina dagar!

 4. Vad härligt med en paus i tillvaron.
  Jag måste göra om Berlin. Var där i februari men total dimma 3 dygn i sträck… på något sätt lärde jag mig ändå att tycka om staden.

 5. Så härligt att se att du kom iväg och att det har gått ok. Va stark och modig du är som vågar!

 6. Vilken vinst att du klarade av att komma iväg trots förkylning och upprörd hand. DU är BÄST! Kram

 7. Önskar dig en bra fortsättning på resan! Hoppas inte du blev riktigt dålig. Har följt med din blogg i några år, och tycker du skulle verkligen behöva en avslappnande semester. Du inspirerar på många sätt! Det är en stor glädje att få läsa din blogg 🙂

 8. Hoppas resan var fin och att handbaksmällan inte blir långvarig!
  Stor kram ❤️

 9. Tänker så på dig! Var länge sedan du var här och det betyder kanske att du inte mår så bra. Skickar mina varmaste hälsningar till dig! <3

 10. Åååååååh den där blå klänningen… den är gudomlig! Så jättejättejättefiiiin

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg