En ny och viktig titel

I måndags fick jag en ny titel, den finaste jag har faktiskt, när lilla Ada kom till världen och jag blev faster Nicole.

Stort såklart, och även om jag tycker det låter hemskt gammalt att vara någons faster så är jag såklart stolt så jag skulle kunna spricka över det lilla underverket och min nya titel.

Nu längtar jag bara himla mycket tills jag får träffa henne, hittills har vi fått bekanta oss via facetime och det är ju inte riktigt samma sak som att få ha henne i famnen och känna den där ljuvliga bebisdoften. Förstås, så blir det ju när avstånden är långa.

Men faster alltså, till en alldeles perfekt liten Ada. -Lyckliga, lyckliga mig!

8 kommentarer till “En ny och viktig titel

 1. Grattis till din nya, fina titel! Ada kan skatta sig lycklig som fått dig till faster och tänk att den lille ”marsipangrisen” blivit pappa!!
  Kram

 2. Grattis Faster! Själv blev man Faster första gg när jag var 11år. :0) Att se min lilla Tiffany nu 22 år gosa med min nyfödde son Noel och hans storebror Eddie 3år. Det får mig att känns mig som 88 och inte 33. Kramen till dig

 3. Alltså det där är den bästa titeln! Faster eller som i mitt fall moster är så härligt att vara och jag vet att Ada fått den bästa faster som går att få. ❤

 4. Åååå va underbart! Stort GRATTIS faster <3
  Jag blev moster Anna i augusti, min svägerska o hennes man fick en liten son <3
  Magiskt med en liten bebis i familjen igen 🙂
  Kram Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg