Berlin dag 1

Jag har ju inte hunnit visa er så mycket från Berlin. Efter att jag hade skrivit det där inlägget i hotellsängen den första natten gick precis all kraft åt att orka vara där och med så mycket så möjligt. Och sedan blev det en skakig hemresa för en redan upprörd hand, jag antar att ni kan räkna ut resten… Men nu är jag tillbaka på banan igen, sisådär två veckor senare, så idag började jag tömma kameran och tänkte att ni ska få följa med på del två av vår första dag i Berlin.

Efter lunch, avlämning av väskor & vila på hotellet så tog vi en liten promenad.

Turistade oss lite framför Berliner Dom. Så himla mäktig byggnad, tänk att den bombades under kriget och man sen lyckats bygga upp och restaurera den under m å n g a år.

 

Vi tog vätske- och handvila paus på en uteservering vid floden.

Så glada och lättade att resan hade gått bra.

När det började bli kyligt och vi lyckats skaka av oss amerikanen som slagit sig ner vid vårt bord och pratat oavbrutet gjorde vi oss redo för att promenera tillbaka till hotellet. Men först gjorde vi ett stopp vid den här vackra bron eftersom kvällsljuset var helt magiskt.

Något annat som var magiskt var den här <3

Älskade, älskade Emma. Som jag saknar att ha henne nära. Det var underbart att få tid att verkligen umgås med dessa två, annars blir det lätt så stressigt när man ses och ska försöka prata igenom allt man missat i varandras liv. Nu hade vi dessa dagar att bara ägna åt varandra, så vi hann b å d e prata om det viktiga och sedan allt sånt där oviktigt men ändå viktigt man inte hinner med annars. Underbart!

Jag gjorde knäppte till och med ut mig själv ur mitellan för att ta lite bilder på första dagens andra dagens (haha, hängde ni med?) i kvällsljuset, men det får bli ett eget inlägg. Amanda hade också kommit ur reskläderna och invigde ett av sina primark-fynd, den klarröda blusen.

Men det var vår första dag i Berlin alltså; ett besök på Primark, lunch, strosande, drinkar och kvällssol. Sedan sa min hand ifrån och vi beställde som ni vet Foodora och hängde i hotellsängen hela kvällen. Och där stannade jag och min hand sedan till lunch dagen efter när jag var redo att trotsa handen och möta Berlin igen, m e n -mer om dag två en annan dag.

 

1 kommentar till “Berlin dag 1

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg