Dagens i Berlinskt kvällsljus

Här kommer som utlovat ett outfit-inlägg från den där bron i Berlin.

Det var det där magiska varma och mjuka ljuset som bara soliga höstkvällar kan bjuda på de där minuterna innan solen försvinner ner.

Och precis såhär kände jag.

Det var första dagen så jag hade fortfarande energi att trycka undan smärtan som stormade i min kropp ett litet tag till och känna lyckan över att vara just där, på den där bron tillsammans med de där två som jag älskar så mycket. Det blir inte bättre än så i min bok, just nu.

 

Kläderna då?

Trenchen är från förra året på hm, jeansen är gamla one teaspoon, skorna de nya Stan Smithsen som jag köpte innan resan (här) och klänningen från hm (här).

Åh, nu blir jag alldeles längtig och vill bara tillbaka till den där stunden.

Lite kall efter att ha suttit lite för länge med den drinken, på den där uteserveringen intill floden medan solen slutat värma. Men så varm inombords och lycklig över att få vara där och på benen efter en smidig resa, i det mjuka kvällsljuset, i en stad som är Emmas nu och som jag längtat efter att få dela med henne, med två av de som känt mig längst och bäst, och som jag håller så nära hjärtat.

Bästa, bästa, bästa!

3 kommentarer till “Dagens i Berlinskt kvällsljus

  1. Å det låter verkligen underbart!
    Å du ser så galet glad och lycklig ut, va varm man blir av din smittande glädje 🙂
    Take care <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg