FASTERS ÄLSKLING

 

I går fick jag ä n t l i g e n träffa Ada för första gången.

Och med ens växte hjärtat med 12 000 %, svämmade över av kärlek till denna lilla människa. Det är märkligt ändå, hur man kan älska någon sådär från första stund; villkorslöst och med hela sitt hjärta. För precis så var det, direkt när jag kom in i rummet och såg det lilla knytet ligga där i sitt babynest på soffan så träffade kärleken mig rakt i hjärtat med en kraft jag inte trodde var möjlig. Så perfekt och ljuvlig från sitt fjuniga hår till de långa spretande tårna. Och jag visste direkt att jag skulle göra vad som helst för den där lilla, precis vad som helst.

 

Fasters älskling, om du bara visste.

<3

 
 
 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “FASTERS ÄLSKLING

  1. Så Underbart för Dig Nicole, att få möta Ada…och Ge Din Varma Kärlek…Vilken Lycka att Hon har just Dig som Faster❣️❤️🙏🏻.
    Ljusa Kramar från Ninni.

  2. Ja, visst är det! Jag blev faster för tio år sedan första gången. Och de lille knytet, de tog mig med storm ❤️ Nu har jag själv en 9 månaders flicka och de där lille knytet har blivit en stor och förnuftig 10 åring 😊

  3. Lyckost dig som får snusa på henne ,underbar är hon, från en moster och gudmor till en pojke som jag älskar.

  4. Åh en så liten godbit! Så fin. Tror din faster kommer lyfta ner månen till om du så vill, eller hur Nicole?!

  5. Men vilken fantastiskt fin kärleksförklaring i text ♥ För precis så är det ju, vid det där första mötet. Kärleken slår emot en och man blir helt vinglig i kroppen. Åh!
    Lycka för Ada att ha dig som faster, och för dig som har Ada!

  6. Underbart! Jag är faster till en liten tös som blev 1 år i förra veckan. Sötaste lilla Lily ❤

Comments are closed.