Fira någon älskad

 

Jag har ju fortfarande inte kommit mig för att berätta om när vi rövade bort Emma för lite försenat födelsedagsfirande förrförra torsdagen. Så här kommer nu ett inlägg om det, bättre sent än aldrig. Och alla bilderna i inlägget har jag snott av Emma då jag tydligen lyckats radera alla bilder i min kamera innan jag laddat in dem i datorn, ytterst irriterande.

Dagen började iallafall med att Nelly hämtade upp Emma och skjutsade henne till Ystad och Parelle där Emma hade bokat tid hos Lotta för att vaxa tårna. Ja, hon vaxar tårna den kvinnan och kan inte för sitt liv förstå hur jag kan ha så o-håriga tår medan jag i min tur inte kan förstå hur man kan behöva vaxa tårna, men det behöver man tydligen. Och då ska hon ju såklart få göra det, så mötte upp tjejerna på Parelle och hade packat väskan med varsin mini-flaska bubbel och sugrör, är det födelsedagsfirande så är det.

 

 

Sedan, när tårna var släta, åkte vi vidare mot kvällens location.

Nämligen YSB där Nelly och jag bokat in oss på kvällsspa. Här står Nelly utanför medan de väntar på mig som var tvungen att åka hem om och hämta Emmas paket som jag mycket lämpligt lämnat på köksbordet.

 

 

Eftersom vi var lite tidiga passade vi på att börja med mat. Emma och jag har ätit deras burgare förut och vet att den och deras tunna pommes med tryffelmajjo är att dö för.

 

 

Så det var inte mycket att tala om när det skulle beställas mat.

 

 

Jag hade på mig klänningen som fanns med i mitt kollage med modesto-favoriter förra veckan, som sagt så har den redan blivit en flitigt använd favorit (finns här) och ett par gamla skor från Footwear här i Ystad.

 
 

 

Sedan kom maten och vi var oroliga för om pommesen skulle räcka!? Ha ha ha. Den trevliga personalen lovade påfyllning om vi skulle vara mer hungriga när det var slut.

De räckte…

 

 

Sedan gick vi vidare till spa-avdelningen, där vi fick morgonrockar, tofflor och gick för att byta om till baddräkt.

 

 

Så badade vi.

 

 

Och skrattade. Tills vi nästan inte fick luft, som man gör.

 

 

När tårna blivit russin gick vi en våning upp och intog sängarna som har utsikt över havet när det är ljust, nu var det bara svart utanför och bakom oss sprakade brasan.

 

 

Och det var nog tur att vi var ganska ensamma på den avdelningen, det är omöjligt att inte skratta till magmusklerna värker med de där två. Bästa!

Så avslutade vi kvällen där i sängarna med att pratat bort ännu ett par timmar, dricka te och äta choklad. Ja, så som alla kvällar borde avslutas.

 

 Så glad att de där två kommit in i mitt liv, så glad.

 
 

 

4 kommentarer till “Fira någon älskad

  1. Å, vad fint. Blir varm i hjärtat av er vänskap. Vilken gåva, att ha och få ge sådan kärlek. Det önskar jag att jag hade i mitt liv också!

  2. Så varmt, kärleksfullt och med humor Du beskriver Er fina uppvaktning av Emma. Bilderna talar verkligen om Er glädjefyllda stund tillsammans.
    Nicole, så vacker Du är i klänningen ♥️
    Ljusa Varma Kramar från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg