ÅRETS JULGRAN


 

Där är den alltså, årets julgran.

Ganska mycket för stor för min lägenhet, eller också är det lägenheten som är för liten.

I vilket fall som tar den upp typ en tredjedel av rummet och det är grenar och kulor vägen när jag ska försöka titta på tv från sängen. Men jag kunde inte bry mig mindre faktiskt, den är ju faktiskt helt perfekt.

Eftersom det blev en riktig tät och bullig Disney-gran så gick jag bananas med pyntet. Tror att det nästan är någon kula från alla mina tidigare julgranar faktiskt, jag som brukar hålla det ganska clean. Det är vita matta kulor från min första och andra jul i egen lägenhet, pappers”kulor” från House Doctor från ett annat år, de där vita droppformade med frostigt glittriga kanter som jag köpte i Köpenhamn ett år, matta guldiga också de där mörkblå svintunga marmorerade kulorna från House Doctor som jag hade i granen ifjol när jag hade min bloggpaus. Jag hade fått för mig att det skulle vara en mörkblå och guldig jul och letade som en dåre efter just mörkblå kulor vilket visade sig vara typ omöjligt att få tag på, tillslut hittade jag de här från House Doctor och Jenny hjälpte mig att köpa hem dom och toppstjärnan i guld. Man kan säga att hon räddade julen ifjol. Årets tillskott är de blanka smutsrosa kulorna med små glitterprickar som jag hade stått och klämt på i Köpenhamn i november och som jag sedan tvunget behövde ha tag på för att årets gran skulle bli komplett när jag väl hade gått bananas med alla de andra kulorna och ja, nu hänger dom där.

 

Så det är årets gran det ja; en mix av guld, mörkblått, dimblått, vitt och smutsrosa.

Nu ska jag ta och samla ihop de där paketen som ligger kvar där under och åka hem till mamma där det äntligen vankas lite julfirande med Ada, Tim och Sandra som nu ä n t l i g e n har kommit ner från Norge.

 
 

 
 

2 kommentarer till “ÅRETS JULGRAN

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg