NYÅRSLISTAN

 

Så var den sista dagen på 2017 över och vi har nytt år. Doris och jag firande in nyåret på badrumsgolvet, börjar bli lite av en tradition nu. Inte en speciellt trevlig sådan, men väl en tradition. Men iallafall;

V Ä L K O M M E N 2 0 1 8 – jag hoppas att du slår 2017 med hästlängder!

Tänkte summera året som gått med en liten nyårslista:

 

Gjorde du någonting under året som du inte gjort förut?

Besökte Berlin för första gången.

 

Höll du dina nyårslöften?

Jag tror inte på det där med nyårslöften, känns som att alla som ger nyårslöften bryter dom i typ februari.

 

Blev någon/några du har nära föräldrar?

Min lillebror och Sandra. Och två av mina kusiner.

 

 

Vilket datum kommer du alltid att minnas?

9 oktober när Ada föddes och jag blev faster för första gången <3

 

Dog någon som stod dig nära?

Nej, tack och lov.

 

Vilka länder besökte du?

Danmark ett par gånger och Tyskland en gång.

 

 

Bästa köpet?

Första plagget jag köpte till Ada, innan jag ens visste att det var en Ada om låg där inne <3

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att få reda på att jag skulle bli faster och när jag sedan blev det.

Vad önskar du att du hade gjort mer?

Levt!

 

Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Haft ont och legat i sängen pga ont.

 

Bästa serien i år?

Om det ska vara en ny serie så Nobel.

 

Bästa helgen?

Dagarna runt min fest i somras när Emma var hemma på besök och vi kunde umgås ungefär hela tiden, alltid annars när hon är hemma så har hon såklart typ en miljon saker att göra och människor att träffa, men de där dagarna hade hon typ hur mycket tid som helst för bara mig. Lyx!

 

Största misstaget?

Ha ha ha, kanske att jag inte köpte den där Gucci-väskan i Berlin när dom dagen efter höjde priset med 1000 kronor.

 

Dyraste köpet?

Min nya Macbook.

 

Var du gladare eller ledsnare i år än under tidigare år?

Ledsnare.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Julklappar och presenter.

Till mig själv: kläder, om inte mat och boende och sånt räknas. Och dator.

 

Något du önskade dig och inte fick?

Att bli smärtfri.

 

Något du önskade dig och fick?

Massa fina julklappar. Och en fest med alla mina närmaste vänner <3

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Ehh, oj! Ingen aning? Och jag bloggade inte då så jag kan inte gå tillbaka och titta. Tur jag har börjat blogga igen så jag kan minnas det här årets födelsedag.

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Mindre smärta, eller helst ingen alls.

 

Vad fick dig att må bra?

Doris, världens bästa sällskap när dagarna här hemma i sängen blir långa. Och alla 4-timmars-marathon-facetime-samtal med Emma i Berlin under samma tillfällen. Och förstås att ha min andra Emma i samma stad.

 

 
 

Dom bästa nya människorna du träffade?

Ada <3

 

 

Vad är du mest stolt över?

Att jag vågade åka till Berlin efter förra årets Greklands-katastrof.

Högsta önskan just nu?

Hmm, mycket. Men ett urval på 3 då: Att bli smärtfri, den där Gucci-väskan och att Amanda & jag får till en repris på den där Berlin-resan till våren.

 

Vem saknade du?

Emma. Vad ska det vara för bra med att bo i Berlin.

Och Ada sedan hon föddes.

 

 

2017 års typiska outfit?

Pyjamas eller Kashmir-mjukiskläder 99% av tiden.

 

Vad gjorde du på julen?

Vi firade hemma hos mormor.

 

Bästa sällskapet?

Doris

 

Det bästa med 2017?

Ada, såklart.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “NYÅRSLISTAN

  1. Hej, har inte kommenterat tidigare men vill säga att jag beundtar din styrka att trots allt fortsätta att göra saker trots denna ständiga följeslagare. Har såklart inte med det att göra men man önskar ju så, när man läser din blogg att det var någon ny behandling på gång för din smärta. Hoppas verkligen att 2018 kan vara året.💛

  2. Jag har också blivit faster i år. Det är verkligen fantastiskt. Min brorson är det bästa med 2017 för mig också!
    Önskar dig allt gott inför 2018!
    Kram Anna

  3. Trots att jag fick bröstcancer 2015 så känner jag att min resa var en stilla bris mot din. Det är inte meningen att “jämföra” för sorger som våra går inte att mäta. Min cancer är nu borta och min kropp bär så många spår av den, MEN jag har hopp. Jag önskar så att du fick känna samma lättnad och tillförsikt, att livet kommer att ordna sig. KRAM Anne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *