HÅRSNODDEN SOM FÖRÄNDRADE MITT LIV, JA DET ÄR SANT!

 

Detta är kanske det konstigaste jag tipsat om på bloggen under alla år, men det är så bra så jag kan inte låta bli att dela med mig av denna fantastiska upptäckt.

När vi var på julfest i mitten på december så fick jag låna en hårsnodd av Jenny när vi skulle åka hem. Vi hade smitit ifrån festen lite tidigare och upp på Nellys hotellrum för att byta om från långklänning till jeans och stickad tröja innan vi tog tåget hem och jag rotade desperat i väskan efter en hårsnodd men hittade ingen. Så orutinerat, man bör ju alltid ha en hårsnodd med sig. Hur som helst fick jag då låna en av Jenny som hon sa var det bästa hon någonsin hade testat och att det var de enda hon använder numera på sig själv, dottern och sonen. Jag tänkte typ Jaja, hur bra kan en hårsnodd va? Men det fick jag snabbt äta upp, för den där hårsnodden har inte lämnat mitt hår sen dess- den är helt jäkla f a n t a s t i s k. Den sitter där den ska, håller håret på plats och känns samtidigt väldigt, väldigt skonsam för håret. Så när jag beställde kläder från Jenny senast hade hon varit och köpt mig fyra stycken till eftersom jag redan dagen efter julfesten skickade ett sms och förkunnade (inte alls överdrivet) att den där hårsnodden hade förändrat mitt liv, ha ha.

Jag vet alltså inte var man kan få tag dessa mer än hos Fridas Ekofrisör i Karlsborg där Jenny köper sina (och mina, ha ha) Och har man inte vägarna förbi Karlsborg (det har man ju alldeles för sällan) kan man ju alltid fråga om hon kan tänka sig att skicka. Hon finns på FB här.

 

Mitt kanske konstigaste tips-inlägg nånsin, ett helt inlägg om hårsnoddar, haha!

Men för bra för att inte dela med sig av, helt enkelt.

 
 

10 kommentarer till “HÅRSNODDEN SOM FÖRÄNDRADE MITT LIV, JA DET ÄR SANT!

 1. Tack för tipset! Nu vill jag också förändra mitt liv:)
  Hoppas jag hittar dem här i Finland, måste googla. Det är nämligen ganska så stor lyxproblem när man har slingat hår och det åker ofta på svans eller tofs. Önskar dig fint år 2018!

 2. TACK för tipset! Alla dessa kassa hårsnoddar, som antingen är för hårda eller töjs för snabbt eller sliter sönder håret! Ska se om jag kan fjäska och få skickat ett gäng!

 3. a ha!! jag har typ enfillijon toffsar här hemma och hittar aldrig den RÄTTA…detta är faktiskt ett dolt dilemma som gör mig vardags irriterad till max, jag har nuförtiden lite tunnare hår och hittar aldrig rätt snodd som sitter där den skall. Tack för tipset***
  gott nytt år och hoppas att du har det bra
  många 2018 kramar till dig

 4. Hej!
  Verkligen världens bästa snodd! Finns i massor av färger dessutom. Märket är ”knekki” om det hjälper någon att leta 🙂

 5. Butiken för sakletare och klädsugna i Tenhult! Där finns de i massor av färger. Bästa butiken för övrigt.

 6. Hej! Jag har köpt mina i danmark i höstas. De används också flitigt här. Det står „KKNEKKI“ på dem.
  🙂 kram, Anna

 7. Å tack för tipset, de vill jag förstås genast prova 🙂 Jag letar alltid efter den perfekta hårsnodden som sitter skönt, är skonsam för håret, håller håret på plats och är samtidigt är snygg!! Står det Kknekki på dina hårsnoddar också Nicole? Hoppas jag ska kunna finna dem här i stan där jag bor!!
  Kram Sanna

 8. På annicavallin.com finner du alla återförsäljare som säljer KKNEKKI ”världens bästa hårsnoddar” i Sverige

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg