Min koala och födelsedagsångest

 

Hej från oss här hemma i soffan!

Ibland undrar jag om det verkligen är en hund jag har, om hon inte är en förklädd katt/bebis/apa ändå? Hon sover helst PÅ mig, ikväll tydligen som någonslags koala. På bilden har hon precis vaknat av mobilkamerans klickljud, därav den sömniga blicken. Själv ligger jag och lyssnar på poddar, för smärttrött i hjärnan för att orka slå på tvn.

Veckans mest spännande happening hittills har varit en efterlängtad ansiktsbehandling igår, första sen i somras faktiskt så det var verkligen på tiden och såå skönt. Hade bokat vax och färg av brynen med, det är helt löjligt vilken skillnad det gör.

Annars har vi mest legat här i soffan, Doris och jag. Hon mestadels sovande & jag med smärta och födelsedagsångest. På måndag fyller jag nämligen år och h j ä l p vad jag inte är redo att fylla 29. Förr var jag en sån där som älskade att fylla år. Jag menar tårta, paket och en ursäkt att samla vännerna för en kväll med bubbel och fest, whats not to like? Och jag tror faktiskt att jag hade känt så fortfarande om det inte vore för hela den här grejen med handen. Nu är varje födelsedag mest en påminnelse om att ytterligare ett år har passerat och mitt liv ser ungefär likadant ut, ingenting av det som jag drömde om att jag skulle vara som 29-åring kommer jag att vara på måndag.

Nåja, det blir måndag och födelsedag ändå -Varesig jag är redo för det eller ej. Men först ska jag ha en sista dag som 28-åring här hemma med min koala/katt/bebis/apa/hund.

 

26 kommentarer till “Min koala och födelsedagsångest

 1. Den känner att Du har ont och försöker värma Dig. Så gör även min hund som vet att jag har ont i ryggen. Den lägger sig rygg mot rygg och jag kan slappna av.
  Ni är så vackra båda två! ❤️💞❤️

 2. Vad är Doris för ras? Vi pratar lite löst om hund och jag tycker hon är så fin och verkar vara en mysig vän! Kan du inte berätta lite om rasen och dess lynne??

  1. Hon är världens finaste vän och såå mysig och mjuk personlighet.
   Hon är en blanding mellan shitzu och Lhasa apso. <3

 3. Usch för din smärta! Önskar så de fanns något man kunde göra för den!
  Tur du har Doris som bästa sällskapet! Även om en är hund i koala skepnad eller nyfödd bebis eller nåt 😂

 4. Grattis på födelsedagen, hoppas du får något fint i present. Har fått en nerv i kläm i hö arm och Gud vad besvärligt kan tänka lite hur du har det. Har haft det i tre månader nu går hos sjukgymnast,svårt när man nte kan använda tummen. Min hund ligger i knät o bakom ryggen känner på sig att det är något med matte. Glad att jag har honom. Önskar att de kunde göra något så du slapp din värk. ❤️🐶Kram yvonne

 5. Grattis på födelsedagen! Hoppas att Du får en magisk dag med tårta, paket och massor av kärlek och omtanke. 💐🎂🎁🍾❤️Kram

 6. Hipp hipp hurra för Nicole idag. Stort Grattis! Hoppas du blir firad med mycket kärlek och så lite paket.
  Kram

 7. Grattis fina du! Önskar så att du trots allt har haft en fin dag och att du har blivit firad fullt ut med sång och paket. Vi finns så många som inspirerats av dig och din utstrålande styrka. Som önskar dig en riktigt fin födelsedag! Världens största kram! Mvh Josephine

 8. Hej
  Kom in på din blogg idag. Har inte läst på ett tag för den där tiden som bara försvann i någon sörja av jobb, någon form av ”hemma” liv (eftersom jag är på resande fot mån-tors) som skall upprätthållas på helgerna och allt annat tjafs som ska ”hinnas” med…
  Men nu… nu kom den där tiden ikapp… pga sjukskrivning. Så nu kan jag ”hinna” läsa bloggar. Låter väldigt litet i jämförelse med den situation du lever i och menar verkligen inte att på något sätt att trampa på några tår eller att jag ska vältra mig i någon annans olycka. Vill bara att du ska veta att jag verkligen gillar din blogg och att du är en grym KÄMPE!
  Så jag tänkte dela med mig lite av min dag som kanske kan ”pigga” upp eller något…
  -Promenerat i skogen med Mannheimer/Skäringer podden för att kunna locka fram lite skratt. För det är det ganska lätt att hålla sig för just nu när man är hemma… Men det kommer en del gapskratt som vrålas ut och det är verkligen tur att jag inte möter några människor =)
  -Kokat kopiösa mängder med kaffe och ätit apelsinkrokants choklad (förmodligen kommer Marabou ringa och undra ifall de skall skicka direkleverans på pall. Eller kör de ett samarbete med Arvid Nordqvist och gör ett kaffe med samma smak och lite krisp i. Win win!)
  -Sorterat strumpor och försökt lösa mysteriet med strumpätarmonstret som måste bo nånstans under tvättmaskinen
  -Försökt lära mig spela ”The Scientist”-Coldplay på piano och blivit förbannad att Chris Martin spelar fel hela tiden 😉
  -Testat yoga för nybörjare via you-tube och insett att det inte är någon tävlingsform och där tappade jag förmodligen mitt intresse. Tyvärr lite tävlingsmänniska, har inga problem med att förlora om jag bara vinner.. =)
  -Målat en stol och ångrat mig
  -Ätit nyttigt för att sen kompensera med att baka kladdkakemuffins
  -Läst ut 2 böcker
  Ja kanske helt ointressant att läsa om detta…
  Men iaf.. Grattis lite i efterskott och hoppas du haft en fin dag!
  Mvh C

 9. Grattis i efterskott tjejen.
  Jag känner igen känslan av att fylla år är lite extra kämpigt när livet inte blev som man tänkt sig. Man reflekterar liksom lite extra då.
  Jag hoppas ändå att din dag blev okej Stor Kram från Malmö❤️ Unna dig ngt fint från Sensai😉. Man får köpa födelsedagspresenter till sig själv😘

 10. Hej! Jag gillar verkligen din blogg, du skänker mycket inspo och vardagstänk 🙂 Jag är sjukt oteknisk men tänkte kolla om någon vet vart man hittar arkivet när man läser i mobilen? 🙂

  1. Nej, det är inte du som är sjukt oteknisk. <3 Det är något fel på min sida och har varit så sen jag kom tillbaka till bloggen för ett år sedan, har anmält det till Elsas och hoppas att de ska lösa det snart så även jag får arkiv och sökfunktion osv från mobila enheter. Kram

 11. Grattis i efterskott! Jag hoppas du hade en fin dag. Du är så tapper! Lider så med dig och din smärta å de krossade drömmarna. Önskar det fanns något att göra för dig. Du har en så fin hund. Djur är duktiga på tröst.
  Har fyra katter hemma som tröstar mig just nu när maken är på sjukhus.
  ❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg