FÖDELSEDAGSMIDDAG

Min födelsedag kom alltså utan att jag kunde stoppa det och nu är jag alltså 29.

Hur jag firade? Först hade Doris och jag en helt vanlig dag i soffan, smärtan tar ju tyvärr inte ledigt bara för att man fyller år. Sedan tog jag ett bad och gjorde mig redo för middag på stan med mamma. Hon hade bokat bord på relativt nyöppnade Pinchos.

 

Väl på plats beställde jag en födelsedagsdrink, en passionfruktsmojito som var syndigt god.

 

Jag hade glittertopp (från Lindex i höstas), fick paket, och en superfin bukett blommor.

 

 

Sen beställde vi mat; vi började med mini-hamburgare, pommes, sötpotatispommes och chilicheese.

Sedan blev det mini-plankstek (ni kan ana temat för restaurangen nu va?) och världens goooodaste friterad halloumi.

Och så blev det ytterligare en drink och sedan efterrätt, jag åt en minichokladfondant med glass, salt kolasås och Dumleflarn som var löjligt god innan vi packade ihop alla paket och gick hemåt åt varsitt håll.

 
 

Och hörni-

Tack för alla grattishälsningar, det värmer verkligen.

Det är så fint att veta att ni finns där ute allihopa.

 

2 kommentarer till “FÖDELSEDAGSMIDDAG

  1. Pinchos….där man svullar 10ggr för mkt än man borde. Bra affärsidé att ha en app, klickar man ju lika mycket som man gör på nätet😂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg