VÅR

 

 

Nästa vecka åker jag med Jenny till modemässan i Köpenhamn igen, då är det hösten och vinterns kläder hon ska köpa in. Det är ju helt galet ändå när man tänker på det, det känns långt borta nu. Men så är det iallafall och alltid lika frustrerande när saker man varit med och pekat ut på inköpen och kanske beställt en extra av för att man redan nu vet att man måste ha det där plagget att man sen måste v ä n t a ett halvår, ibland mer, för att få hem de där godbitarna.

Men det desto roligare är det ju sen när plaggen börjar trilla in, som nu. Nu börjar det jag och Jenny valde ut i Augusti i fjol trilla in i butiken och jag ser SÅ framemot det. Några av plaggen i kollaget ovan är såna som jag sa ”ta en extra av den där i min storlek” om i augusti. Den vita toppen från PlusFine är en D R Ö M och de där svarta byxorna är som att gå runt i sina mjukaste pyjamasbyxor, med den lilla skillnaden att man faktiskt ser klädd och snygg ut i dessa. Och kappan är ett sånt där plagg som man såg varenda människa gå och dra i i montern hos Inwear, så himla snygg och lyxig.

 

Plaggen i kollaget hittar ni här:

Byxor: här Kappa: här Topp: här Röd topp: här  Jeans: här Mobilskal: här

 

Och detta är alltså bara början. Nu väntar jag på sneakers, kostym, bikinis, baddräkter, fladdriga klänningar och gud vet vad som jag också hade på min inköpslista när vi lämnade mässan senast.

Det blir en finfin vår det här, det kan jag lova er. Och snart vet vi vad som väntar till hösten med.

 

 

4 kommentarer till “VÅR

    1. Eller hur, de finns definitivt i min garderob. 😉 Normala till något stora, är du mellan två så ta den mindre. ❤️😘

  1. Kappan och röda blusen… vill ha känsla🤗. Så vackra. Synd bara att det är så mycket polyester i dem 😔 jag kan inte bära plagg med polyester över ca 80%.
    Men fint inspirerande inlägg ♥️
    Ljusa Kramar från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg