REGN, MÖGEL & MÖRKER

 

Antar att jag inte är ensam om att vara trött på mörkret och regnet och kylan nu?

Jag vill stoppa undan vinterjacka, uggs och mössan, jag vill ha l j u s och slippa detta eviga regn som piskar mot rutan dag ut och dag in. Det ä r så mörkt om dagarna, helt omöjligt att fotografera någonting inomhus och då blir det svårt leverera blogginlägg också. Och det här regnet? Herregud, det känns verkligen som att det har regnat typ v a r j e dag den här vintern och hösten. Och här hemma har jag liksom inte ens slängt ut granen i kruka som står bredvid mitt rosa skåp, det här med att fixa och släppa in våren som jag brukar ha så bråttom med när julen är slut har liksom inte heller blivit av, en kombo av brist på ork och det där med möglet som gjort det tror jag. Har inte ens lagt in nya mattan som jag fick i julklapp (!) Men imorgon ska dom iallafall komma och fuktmäta (äntligen!) och sen hoppas jag att jag kan få svar på vad som är nästa steg.

 

Men, men, vi går mot ljusare (och förhoppningsvis mögelfria) tider nu.

Så det gäller bara att hålla fast vid den tanken och fokusera på att snart är vi där- med nya mattor, l j u s och värmande vårsol. Snart.

 
 

6 kommentarer till “REGN, MÖGEL & MÖRKER

 1. Ja, nu vill jag också möta ljus och fågelsång…gå i vårkläder. Jag har märkt att jag har fler vår- och höstytterkläder nu, än tidigare, med en större variation på kallare och varmare av dessa plagg. Men det har ju med förändring av klimatet att göra, tror jag med stor sannolikhet att årstiderna är lite ur led och temperaturen också således.
  Hoppas att Du får en mögelfri lägenhet nu, och att Du får kraft och lust till att ta in vårtecken i Ditt hem.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 2. Du lyckas med konststycket att se väldigt vår fräsch ut i alla fall. Hur kan man ha sån lyster i hyn i Januari?? 🙂 Själv är jag lilagrön i ansiktet och fick en smärre panikattack när jag planerat att sminka mig på tåget och upptäckte att sminket var kvar hemma… Tack och lov för kollegor med samma hudton/märke på produkter som moi.
  Men nu är januari snart slut, februari är superkort månad och sen är det mars=vår! Det kommer gå fort det här, det känner jag på mig 🙂 Kram

  1. Ha ha ha, tack söta du.
   Syra, syra, syra!
   Ska göra ett inlägg om min rutin snart igen tänkte jag 🙂
   Kram

 3. Åh, vad du är vacker! Blev så inspirerad av dig att jag klickade hem likadana uggs, men jag ser inte alls lika avslappnat cool ut☺ Fast jag vill ha vinter länge än (med snö iof vilket det icke är här i Götlabörg!). Vinter ska det vara fram tills mars ungefär- då kan det få bli vår …:) Hoppas det blir ordning på möglet!

 4. Hoppas det är något som är enkelt åtgärdat så att du slipper bo i en byggarbetsplats under våren!
  Maj-september avundas jag er i södra Sverige, men den här tiden på året, när du skriver om regn i samma mening som vinter, då känns det helt rätt att bo i norr där vi har minusgrader, meterhöga snödrivor och vitt vitt vitt överallt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg