MAKEUPKONSULTATION

 

Förra veckan hade jag bokat in mig på en makeupkonsultation på Parelle här i Ystad, de kör en vår kampanj nu där den kostar 195 kronor istället för 395 som det kostar i vanliga fall. Så jag tänkte att jag äntligen skulle boka in en liten lektion hos ett proffs, har tänkt ta en sån konsultation på Make Up Store i hur många år som helst men det har liksom inte blivit av.

 

 

Sidospår, men har ni testat kroppsskrubben från Bomb förresten? Så himla härlig.

 

 

 

Jag fick slå mig ner på makeup-stolen medan Rebecka plockade fram grejer.

(Skorna finns här, en av sakerna jag väntat på sen mässan förra sommaren)

 

 

Här ser ni före-bilden, jag kom dit utan smink och med puffiga ögon efter ett läkarbesök som varit lite känslomässigt jobbigt.

 

 

Så hon hade att jobba på, stackarn.

 

 

Först basen, och jag kan rekommendera det här med att ta en makupkonsultation bara för detta. Att få hjälp att hitta rätt bas. Det gör faktiskt jättestor skillnad för resultatet med rätt nyans och typ av bas för just din hudtyp.

 

 

 

Här är basen på plats och det började redan kännas bättre efter morgonens gråtfest.

 

 

Sen valde hon ögonskugga, något som jag nästan aldrig använder själv. Främst på grund av att jag är helt värdelös på det, haha. Men nu ska jag öva på det.

 

 

 

När det kom fram att jag inte hunnit med någon frukost innan läkarbesöket och klockan nu var en bit över lunch sprang Emelie över till Coop och kom tillbaka med massa godsaker, så himla gulligt.

 

 

Här är ögonmakeupen på plats på ena ögat, det är ju helt s j u k t vilken skillnad det gör!?

Öppnade verkligen upp ögat.

 

 

Här är några av produkterna som hon använde, något jag v e r k l i g e n kan rekommendera är boostern från Clarins. Den blandade hon i basen och det gav ett helt annat glow. Och glow vill vi ju ha.

 

 

Här börjar det bli klart, en sista touch med rouge på kinderna bara.

Så ovant att se mig själv med färg på läpparna. Jag har alltid haft komplex för mina fylliga läppar och har därför undvikit färg på för att inte framhäva dem mer. Men detta kändes faktiskt bra, kändes som en lagom färg och det gör faktiskt himla skillnad med lite färg.

 

 

Här är nog alla produkterna hon använde, om hon inte hunnit plocka undan något när jag tog bilden.

 

 

 

Och om man köpte produkter för minst 195 kronor så bjöd dom på konsultationen.

 

 

Sen åkte jag hem till Doris och avslutade dagen betydligt gladare än jag hade startat den. Tänk vad lite smink och gott sällskap kan göra för en skit-dag.

  

 

Outfiten då: Kavajen köpte jag på rean på h&m för ett tag sedan, tischan delade de ut på mässan i Köpenhamn i januari i Inwears monter. Och jeansen är favorit modellen från Twist fast med normal midja och den urklippta och råa kanten nertill (här).

 

 

Här ser man kanten på byxorna lite bättre. Och skorna igen, perfekt med resår och inget knytande när man är enarmad.

 

 
 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “MAKEUPKONSULTATION

  1. Supersnyggt! Du ska vara glad och stolt over inda fylliga lappar – det ar jattevackert! Vad heter fargen pa lappglansen?

    1. <3
      Ska kolla nästa gång jag är där om de fått in det då eller vad det heter, det var slut när jag var där så kunde inte köpa med mig det.

  2. Det är så fint med fylliga läppar och färgen på läppglansen var jättefin. Berätta gärna vilken nyans. 🙂

  3. Vilken skön stund du fick efter kämpig morgon. Bra tips t oss andra att gå på konsultation 👍 Nu håller vi allt vi har för vårvärme 🙃 Kram A

  4. Var stolt över dina vackra fylliga läppar. Tänk alla de som tar fillers och annat för att fylla ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *