ÖNSKELISTAN JUST NU

 

På min önskelista just nu står linnelakan från hm i en somrig duvblå nyans och ett överkast i randig att slarvigt slänga på sängen. Nästa Väska på min dröm-väsk-lista är i min bästa modell som rymmer allt jag behöver och har den perfekta röda nyansen. Min parfym i ny vårig tappning. Skärpet som stått på önskelistan l ä n g e nu, snart dags att slå till. Och slutligen världens skönaste mask från Sensai; fick ett litet produktprov på den här, gick hem och provade, blev kär, kollade upp den online och nästa gång jag gick ner på stan gick jag in och skällde på tjejerna på Parelle att de inte kan ge mig prover på produkter som är beroendeframkallande och kostar som en halv ponny.

 

Ja, lite så ser min önskelista ut just idag.

Vad har ni på er lista?

 

 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “ÖNSKELISTAN JUST NU

Comments are closed.