EN RIKTIG SKITVECKA OCH KÖRSBÄRSBLOM

 

 

Vilken vecka hörrni, i måndags blev Lyra attackerad av två hundar på morgonpromenaden och sen vändes allting upp och ner. Det hela resulterade i drän, sövningar, inläggning på djursjukhuset, morfinsprutor, morfinplåster och en väldigt ynklig liten Lyra. Så himla hemskt att se henne lida så.

 

 

Så Doris och jag har spenderat dagarna med henne, vaktat dränagen för att hon skulle slippa den hemska tratten, erbjudit vatten, allt hon älskar att äta i vanliga fall och klappat pannan medan mamma varit på jobbet.

 

 

Fast inte Doris då, hon har senare gått omvägar för att inte störa Lyra. Hon har legat på avstånd och tittat på oss, inte för en sekund varit avundsjuk när jag legat på golvet med Lyra som hon brukar vara. Min fina <3

 

 

Så det har varit allt annat än en rolig vecka kan man lugnt säga.

Man är ju maktlös när dom har ont och lider, det enda man kan göra är att ringa veterinären en gång till och be om starkare smärtlindring, stryka försiktigt med tummen mellan ögonen och berätta att det snart blir bättre, fast man inte alls vet det. Usch!

 

 

Men i torsdags när vi kom hem från Lyra-häng kunde jag inte låta bli att hämta kameran och gå ut för att fånga körbärsblommorna i kvällssolen.

 

 

Det är ju alldeles m a g i s k t med dessa fluffiga rosa moln.

 

  

 

Och man vet ju att underbart är kort, så det gäller att passa på att njuta medan det varar.

 

 

 

Men nu är det lördag, vi ska åka och hälsa på Lyran igen, solen skiner och mamma bjuder på grillat.

 

Hoppas att ni har en fin lördagskväll <3

 

8 kommentarer till “EN RIKTIG SKITVECKA OCH KÖRSBÄRSBLOM

 1. Är det okej att jag sparar en av dina bilder till bakgrund på mobilen? de var så härliga! Skickar en kram till dig och vovven.

 2. Så fina bilder. Jag kan se en av dessa inramad på väggen t o m. Du är duktig fotograf!

 3. 🌸🌸🌸Härliga bilder, Nicole.
  Tänker på Er och Lyra, vad fint av Doris att läsa av att Lyra behöver Din uppmärksamhet och ompyssling som mest nu.
  Ljus Omtanke Kram från Ninni.

 4. Hur är det med stackars Lyra? Usch det är verkligen hemskt när djuren far illa :(.

  Kram

  1. Hon mår bättre nu, har inte lika ont längre. Tyvärr var det fortfarande infekterat i måndags när dränen skulle tas så de blev tvungna att sätta ett nytt. Så nu håller vi tummarna för att det ser bättre ut imorgon så hon kan bli av med det då <3

   Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg