BERLIN 2018, del 1

 

Ja, det blev ingen uppdatering live från Berlin som ni förstod.. Men nu är jag hemma igen och har äntligen börjat bli människa igen, eller så mycket människa man nu kan förvänta sig att bli med min kropp. Det blir alltid den där krocken när man väntar på att baksmällan ska lägga sig och sen inser att nähä, det blir inte bättre ändå såhär nä. Man glömmer ju så lätt.

 

Men Berlin alltså, sååå mysigt vi hade det. Trots massa ont och mycket tid i hotellsängen så är det ändå med glädje och kärlek jag ser tillbaka på våra tre dagar där. Och jag önskar att vi kunde åka tillbaka NU. Ovan står jag utanför vårt hotell och försöker hålla god min fast de precis berättat att vårt rum blivit försenat, sen när det blev ä n n u mer försenat och min kropp behövde ligga ner var jag mindre glad, men det är en annan femma.

 

Jaensen är gamla från h&m, skjortan från InWear (här), skorna från Adidas (här) och väskan från Zara (här)

 

 

Med på resan i år var ju lilla Liv, alltså HUR GULLIG ÄR HON INTE?

Klart man ska göra sitt livs flesta tjejresa när man är två månader. Hon tog flygningen i pyjamas, det önskar jag med att jag kunde gjort, det var en tiiiidig morgon.

 

 

Men det var det ju värt när vi kom fram till ett soligt Berlin och hade hela dagen framför oss.

 

Vi hittade en mysig innergård med ett café där vi kunde stanna och vila arm, amma och….

 

 

Äta typ de godaste avokadomackorna jag ätit. Nånsin. Så goda alltså.

 

 

Liv fortsatte att vara bedårande. Vill typ äta upp henne.

 

 

Och en superfräsch tvåbarnsmamma har vi här.

 

 

Så det var vår första dag det, först ett besök på Primark, en flera-timmar-lång-paus-på-café och sedan kom Emma från jobbet och vi gick tillbaka till hotellet och kunde tillslut efter många om och men få vårt rum och kunde lägga oss i sängen alla fyra och prata om allt och inget i några timmar.

 

 

3 kommentarer till “BERLIN 2018, del 1

 1. Hej
  Jag har följt dej sporadiskt från och till genom åren. Lider med dig ungaste människa med din värk i armen. Vill bara ge dig ett tips, BEMER.
  Jag har en dotter som spelar fotboll, nu just i Djurgården i Stockholm, hon har nu som då ngn skada och vi köpte åt henne en BEMER matta.
  Den botar väldigt mycket. Man kan även hyra den, åtminstone i Finland där vi bor.
  Kunde vara värt att prova.
  Läs om BEMER på deras sidor: https://suomi.bemergroup.com/sv

 2. Åh vad glad jag är över att åtminstone del ett av Berlin var en solglimt! Förutom rummet då.

 3. Härligt att du kunde njuta trots smärtan! Jag blir ju supersugen på att åka till Berlin när jag läser ditt inlägg.
  Och de där skorna – så himla underbara! Just saying!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg