KVÄLL I BERLIN

 

 

Efter att vi spenderat några timmar i en hög i hotellsängen den där första dagen bestämde vi oss för att gå runt hörnet till ett ställe som Emma lovade hade de bästa pizzorna.

 

 

Och ja, det fanns verkligen inget att klaga på där.

 

När vi var mätta och belåtna gick vi vidare för att stanna till i närmsta matbutik för att bunkra upp med godis, dricka och påsar med is till min hand inför kvällen och natten.

 

Och där utanför affären tyckte Emma att vi skulle ta en outfitbild trots att jag protesterade och sa att jag kände mig som ett vrak, men de lovade att det inte syntes på bild. Hade gjort ett bra jobb med B U S:en innan jag åkte och lite solbränna kan ju lura vem som helst, eller hur?

 

 

Och bilderna är lite gryniga för att det hade börjat bli mörkt och min kamera fick jobba hårt för att klara av ljuset.

 

 

Ja, minst sagt suddigt. Men jag har iallafall trenchen i linne som jag köpte på rean på Mango i somras, ett par gamla jeans från h&m, väskan från Zara (här) och sammets-sneakers från Fine (här)

 

 

 

Och Liv vaknade lagom tills vi rullade in på hotellet igen och kröp ner i sängen igen allihop med choklad, godis och iskall Cola Zero och avrundade vår första dag i Berlin på bästa vis.

 

3 kommentarer till “KVÄLL I BERLIN

  1. Du är då sjukt snygg för att vara ett vrak 😊
    Vad härligt ni verkar ha haft det, vänner är verkligen det bästa!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg