SKOGSPROMENAD

 

Sent i eftermiddags när jag låg hemma i sängen och pratade med Emma i telefon så fick jag ett sms från mamma som undrade om jag och Doris ville hänga med till skogen en sväng. Och det ville vi såklart, så det var bara att hoppa ur pyjamasen och i ett par jeans och bli upphämtade med bilen.

 

 

 

 

Så skönt att komma ut och andas lite skogs och havsluft när man spenderat prick hela dagen i sängen. Det blev varken en lång eller rask promenad, men hundarna fick springa av sig, och vi fick som sagt andas höstluft. Win-win.

 

 

Lyra hittade förstås en liten pinne som tvungen skulle dra loss från mossan och bära med sig.

 

 

Besvärlig, men man kan ju inte lämna en riktigt bra pinne efter sig om man heter Lyra.

 

 

Skogen var höstig.

 

 

Doris smälte in bland löven.

 

 

Och lyra kämpade på…

 

 

Jag hade i all hast hoppat i ett par gamla jeans från Lager157, gammal tröja från Lindex, gummistövlar från Ilse Jacobsen, ny regnjacka från Beck Söndergaard (här) och ny kashmirmössa från Uniqlo (här) som jag fick av mamma och Hans som tack för passningen av Lyra förrförra helgen när dom var i Stockholm.

 

 

Doris tyckte skogen var toppen, som vanligt.

 

Vi pausade på en stubbe.

 

 

Sen var det dags att gå mot bilen igen.

 

 

 

Vi höll oss borta från stranden idag eftersom Lyra då skulle tyckt att det vore en bra idè att bada och det tyckte varken jag eller mamma, men en liten skymt av havet fick vi ändå.

 

 

Sen åkte vi som sagt hemåt och konstaterade att en halvtimme i skogen borde vi ta oftare. Två glada hundar som fått sträcka på benen och två glada mattar som fått andas frisk höstluft. Så åkte vi hem till mamma och åt köttbullar. Och avslutade sedan kvällen med en kanelbulle, som säkert 98% av Sveriges befolkning.

 

Vi hörs snart igen vänner, ledsen att det varit lite tyst här inne på sistone. Men ni vet hur det är med smärta, ork och inspiration. Jag har iallafall bilder till ett till Berlininlägg så det ska jag försöka få upp i helgen om ni vill läsa? Men tänkte att jag fick blanda upp det hela med lite skog nu när den här dagen bjöd det.

 

18 kommentarer till “SKOGSPROMENAD

 1. Hej!
  Vilka härligt höstiga bilder!

  Fell in love with regnkappan❤️
  Hur är den i storlek?

  Trevlig helg!

  Vänliga Hälsningar
  Linda

  1. Tack 🙂

   Är också så kär i den och v a r j e gång jag har den på mig så får jag komplimanger och frågor om den.

   Den är nog ganska normal i storlek. Jag tog en L för att få den rymlig slm jag oftast gör i jackor så jag får plats med en riktigt tjock tröja under.

 2. Tack för en härlig skogspromenad.
  Är det sandskogen med alla härliga sommarstugor?
  Älskar den platsen.
  Din regnkappa en konstig fråga krispar den du vet det där ljudet?!
  Ha det så bra och tack för att du finns här inne i datan.
  kram Stina

  1. Jaa, det är i sandskogen ❤️ Så mysigt, älskar att man får lite ”skog” men ändå havet.

   Nej tycker inte att den har det där krispet. Frågade mamma med och hon hade inte reagerat på att det lät om mig igår 😂

   Kram!

 3. Håller med ovan! Så fina bilder♥️ Gillar den här tiden, enligt mig så tillåts man ta det lite lugnt igen efter vår & sommar. Man FÅR vara inne och bara va!
  Jag tänker ta hösten som ett bra tillfälle att landa,tänka lite mer på mig själv, samla energi och bara va. Har varit en intensiv period med tråkigheter i familjen då min pappa hastigt gick bort i somras. Men livet går vidare. Det måste det.

  Du är ett tecken på att inte ge upp!
  Stor kram till dig♥️

  1. Åh Hanna, jag beklagar sorgen 💔

   Tycker du tänker helt rätt som använder hösten till att ta hand om dig själv. Jag tycker den här tiden passar så bra till att svepa in sig i något mjukt och dricka något varmt, det känns snällt liksom ❤️

   Ta hand om dig! Kram!

 4. Tack för en stund med Er…genom inlägget 💓. Naturen och Ni alla…såååå fina bilder så harmoniskt skönt att få vila i. När Lyra och Doris går intill varann hemåt ♥️♥️, en bild jag bevarar inom mig.

 5. Glömde sända en Ljus Kram till Dig… och N jag tycker om mixen. Inläggen gör Du efter Din möjlighet, jag uppskattar dem och är lika glad när de kommer.
  Ljus Omfamnande Kram från Ninni.

 6. Vilka härliga bilder, så mysiga! Luften och färgerna på hösten alltså, finaste årstiden enligt mig.
  Har faktiskt tänkt på dig även om vi inte känner varandra. Läst ikapp här och ser att du kom iväg på din Berlinresa, så fint. Men smärtan som du får utstå… Blir alldeles matt!
  Blev själv sjuk för 1 år sedan och det har varit en lång resa där smärtan bara ökar och ökar. Minsta beröring eller stöt ilar i min kropp, och de misstänker nu en nervskada i nervrötterna i revbenen/ryggmärgen. Vill mest bara säga att jag börjar få en uppfattning (även om jag såklart inte känner din smärta) om vad du måste gå igenom. Beundrar ditt mod och din styrka! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg