BERLIN DEL 3 (OCH GUCCIKÖPET)

 

Tänkte att vi kunde ta en titt på den andra dagen i Berlin (och de sista bilderna, den tredje dagen var det inte läge för några bilder..). Efter att ha spenderat natten och förmiddagen i hotellsängen begav vi oss ut för frukost strax efter lunch. Vi åt avokadomackor igen, men tydligen inte så fina att de förtjänade att vara med på bild.

 

 

Vi stannade till i Jo Malone butiken.

 

 

Där jag hittade en parfym jag letat efter på Kastrup dagen innan men som var slut där eftersom den skulle utgå.

 

 

Sen mötte vi upp Emma.

 

Som ledde oss längs med floden..

 

 

Längs gator med pampiga byggnader mot…

 

 

Gucci!

Ni kanske minns förra året när vi var i Berlin och jag skulle köpa en Gucciväska men kände mig så risig där i affären att jag lät bli för att jag ville känna mig på topp när jag slog till (och sedan kom vi hem och jag skulle klicka hem den och priset hade gått upp 100€, haha) Så i år var vi bättre förberedda, både Emma och Amanda var fast beslutna om att inte släppa ut mig därifrån utan en väska hur ful och smärtdimmig jag än kände mig. Så efter typ en timmes velande i skinnsofforna och framför spegeln där inne sa jag tillslut ”Jag tar den” (om en helt annan väska än den jag tänkte köpa ifjol, men mer om det ett att annat inlägg) till den trevlige fransmannen som gillade svensk musik och han sa ”Nu hämtar jag prosecco åt er, det ser ni ut att behöva” och så skålade vi för min nya väska med de största proseccoglas jag någonsin sett medan han slog in den åt mig.

 

Sen behövde vi lunch.

 

Och skåla lite till.

 

Vagnen var lastad med Jo Malone, Kompis Sverige-påse (Amanda jobbar, så stolt över det grymma arbetet dom gör.)

 

Liv tyckte livet var toppen och njöt hon med på sitt sätt.

 

Sen kom äntligen maten.

 

 

Utsikten var magisk.

 

 

Innan vi gick vidare passade vi på att ta en bild på Liv där på torget och pratade om att den borde sparas och plockas fram när hon är tjugo och ska åka på eurotripp med sina kompisar. Då blir det förmodligen lite andra aktiviteter än när hon var två månade och fick hänga med mamma och henne kompisar på tjejresa.

 

 

Efter den supersena lunchen promenerade vi förbi Judiska monumentet och Brandenburger Tor.

 

Jag i kjol från Primark jag fyndat dagen innan och tisha från h&m.

 

 

 

Sen fortsatte vi tillbaka mot hotellet där jag landade för kvällen med sängen och kräkpåsen som sällskap och de andra fortsatte ut för middag på en trevlig restaurang i närheten.

Världens härligaste eftermiddag trots alldeles för mycket smärta.

 

5 kommentarer till “BERLIN DEL 3 (OCH GUCCIKÖPET)

  1. Det låter helt underbart när du beskriver det! Det låter som om du riktigt njuter av de bra delarna trots att du vet att det slutar i kräkpåsesmärta.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg