AUTUMN WISHLIST

 

1. Härliga linnepåslakan i höstens finaste färg

(här)

Andra samlar på skor, själv har jag en på tok för stor samling sängkläder på mitt samvete. Äsch, vem försöker jag lura? Jag samlar ju på skor med… Men det var inte poängen, poängen är att jag ä l s k a r att lägga mig i en renbäddad säng med fina lakan, älskar älskar älskar. Och eftersom jag spenderar en hel del tid i sängen kan man (jag) ju egentligen tycka att det är mer motiverat att köpa fina sängkläder. Dessa finns iallafall på min önskelista för hösten.

 

2. Glitterstrumpor 

(här)

Glitterstrumporna tog min strumplåda med storm förra vintern och jag känner inte att jag är redo att lämna dessa ännu. Piggar upp en grå onsdag som inget annat OCH är perfekt om man ska på fest hemma hos någon där man förväntas ta av sig skorna och inte vill stå där i sina urtvättade trista svarta bomullsstrumpor. Mer glitterstrumpor åt folket!

 

3. En kashmirpläd

(här)

Behöver jag ens säga mer? Tänk vilken dröm att svepa in sig i 180*120 cm kashmir i soffan. Dröm! Vill inte ha något annat än kashmir på mig just nu. Funderar på allvar på att göra en r e j ä l utrensning av tröjor här hemma och bara behålla sånt som känns riktigt mjukt och snällt på kroppen (kashmir!).

 

4. Fuskpäls 

(här)

Härligt fluffig päls från h&m i den finaste gröna nyansen. Tyvärr är den slutsåld i min storlek, men jag bevakar hm-appen som en hök och håller tummarna för att den ska fyllas på. Den ser också ut att uppfylla mitt mjukt och skönt mot kroppen-krav, som att klä på sig ett jättegosigt gosedjur.

 

5. Julstjärna 

(här)

Årets finaste julstjärna, iallafall av de jag sett hittills. Den här får g ä r n a hänga i mitt fönster i december.

 

6. Drömmig kjol & sjal

(här och här)

Kan jag få kopiera looken rakt av tack? Skulle väl orka med skorna i ca 27 sekunder och byta ut dem mot sneakers. Men både sjalen och kjolen (som tyvärr är slutsåld i min storlek den med, va tusan!?)  står på min önskelista. Hoppas verkligen att de fyller på den där kjolen alltså, då blir det med största sannolikhet ett klick på både den och sjalen.

 

 

5 kommentarer till “AUTUMN WISHLIST

  1. Kashmir är nog det bästa material som finns. Har ett antal kasmirtröjor, några ponchos, sjal, handledsvärmare 😉 Ingen filt ännu men kanske någon gång i framtiden 😂😂😂
    Kram ❤️

  2. Så fin layout Nicole…ger verkligen en skön känsla och inspiration…
    Ljuva nyanser…
    Varm Ljus Kram från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg